Etsitkö töitä?

Olet löytänyt etsimäsi!

Rekrytoimme tällä hetkellä lisävahvistuksia alati kasvavaan etätelemarkkinointitiimiimme, reilulla palkkauksella. Myöhemmin on mahdollista siirtyä myös muihin projekteihin, tai vastuutehtäviin. Tarjoamme alan kattavimman koulutuksen ja turvallisen palkkauksen muhkeilla bonuksilla! Täytä hakemuksesi huolellisesti, suuresta hakijamäärästä johtuen aloitusryhmien paikat täyttyvät nopeasti. Lähetä hakemus niin olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse parin päivän sisällä!

Huom. Työskentelyyn tarvitset oman tietokoneen, nettiyhteyden sekä kuulokkeet joissa on mikrofoni. Yritys kustantaa lisenssin soittojärjestelmään. Ammattimaisesti suunnitellun myyntiskriptin ansiosta työskentely on helppoa aloittaa!

Hox! Tarjoamme seuraavalle kymmenelle valitulle 100€ koulutusbonuksen ensimmäisestä viikosta normaalin palkan päälle, varmista paikkasi nopeasti!

"Pakko sanoa että IK Dominance on ollut tähän asti paras työpaikka! Bonuksia kertyy helposti, kaupanteko on kivaa ja tulee positiivinen ja motivoitunut fiilis koulutusvideoista, innolla odotan jo seuraavaa viikkoa!  :)"

- Joni (ensimmäisen viikon jälkeen)