Etsitkö etätöitä?

Olet löytänyt etsimäsi!

Rekrytoimme tällä hetkellä lisävahvistuksia poikkeuksellisen menestyksekkäisiin projekteihin. Työtä tehdään vapaavalintaisten työvuorojen mukaan, arkisin klo 9-20 välillä.

Täytä hakemuksesi huolellisesti, suuresta hakijamäärästä johtuen aloitusryhmien paikat täyttyvät nopeasti. Koulutamme valitut henkilöt satojen eurojen arvoisella, alan kattavimmalla koulutusohjelmalla.

Palkkamallimme on tulokseen perustuva provisio + bonus. Asiakasrekisterit ovat erittäin hyvin kohdistettuja, huippumyyjät tekevät kolme kauppaa tunnissa ja tienaavat yli 25€ tunnilta!

Voit tienata helposti esimerkiksi työttömyysturvan tai eläkkeen suojaosan verran, vaikuttamatta tukien määrään. Osa-aikainen työskentely sopii hyvin myös opiskelun tai toisen työn oheen.

Hox! Tarjoamme seuraavalle kymmenelle valitulle 100€ koulutusbonuksen ensimmäisestä viikosta normaalin palkan päälle, varmista paikkasi nopeasti!

"Pakko sanoa että IK Dominance on ollut tähän asti paras työpaikka! Bonuksia kertyy helposti, kaupanteko on kivaa ja tulee positiivinen ja motivoitunut fiilis koulutusvideoista, innolla odotan jo seuraavaa viikkoa!  :)"

- Joni (ensimmäisen viikon jälkeen)