Tietoa meistä

IK Dominance Oy - etämyynnin ja -markkinoinnin tuloksellinen edelläkävijä.

Olemme vuoden 2021 syksyllä perustettu myynti- ja markkinointiyritys, tällä hetkellä toimimme täysin etänä. Meillä työntekijät ovat keskiössä, työntekijöiden hyvinvointi, kattava kouluttaminen ja jatkuva valmennus ovat tärkeimmät prioriteettimme. Meillä pääset aidosti kokemaan miltä menestyminen ja uudelle tasolle nouseminen tuntuu!

Tällä hetkellä teemme monipuolisia ja tuloksekkaita telemarkkinointiprojekteja kuluttaja-asiakkaille, yhteistyössä Suomen parhaiden toimeksiantajien kanssa (Otavamedia, A-lehdet, Suomen Terveysravinto).

Vaikka olemmekin uusi yritys, niin meillä on pitkä ja menestyksekäs kokemus myynti- ja markkinointialalta, kouluttamisesta, valmentamisesta sekä etätyöskentelystä. Meillä ei ole suuria ja kalliita toimitiloja kaupunkien keskustoissa, ja se näkyy meidän motivoivassa bonusjärjestelmässä, jonka avulla voit tuplata palkkasi! Modernit työskentelytapamme takaavat tuloksekkaan, tehokkaan ja miellyttävän työympäristön, meillä asioita tehdään vanhoista kaavoista poiketen. Tavoitteemme on olla Suomen paras myynti- ja markkinointiyritys, sekä Suomen paras työnantaja etätyötä tekeville. Tuloksellisuus on tärkein arvomme, meillä jokainen työntekijä nauttii, voi hyvin ja tekee huipputulosta! 

Kasvuvauhtimme on ollut huimaa, niinpä olemmekin nousseet ennätysnopeasti toimeksiantajiemme a-luokan yhteistyökumppaniksi. Vakavaraisena yrityksenä olemme alamme ehdottomia suunnannäyttäjiä.

Menestyksekkäät projektimme takaavat turvallisen tulotason, bonusjärjestelmämme avulla pystyt ylittämään tavoitteesi. Erittäin kattavasta koulutuksestamme on varmasti hyötyä vielä työsuhteen jälkeenkin, oppimiasi asioita voit helposti soveltaa myös muilla aloilla, sekä vapaa-ajalla. Meillä voit edetä myös vastuutehtäviin esimiespolkumme kautta. Lähetä hakemus ja kokeile etätyöskentelyä riskittömästi ja sitoutumatta, siivitä urasi uuteen nousuun tai tienaa turvallisesti esimerkiksi työttömyystukien suojaosan verran. Valinta on sinun: anna itsellesi mahdollisuus menestyä!