Tärkeää! ⬇️

Etätyöhakemuksesi rekrytointipalvelun kautta on käsitelty!

Olemme lanseeranneet helpon ja mukavan kokeilumahdollisuuden etätyöskentelyyn kevytyrittäjänä. Työtä tehdään 3h, 5h tai 7h päivässä, 5 päivää/viikko ma-pe sovittuina työvuoroina, klo 9-20 välillä (omat vuorot, päivät ja kellonajat saa itse päättää). Teemme tuloksekkaita telemarkkinointiprojekteja Suomen suurimmille kustantajille, tällä hetkellä Otavamedialle ja A-lehdille. 

Asiakasrekisterimme ovat erittäin hyvin kohdistettuja, eli kontaktoimme toimeksiantajan kuluttaja-asiakkaita, jotka tuntevat tuotteet ennestään ja ovat aktiivitilaajia. Lisäksi tarjoamme sinulle ammattimaisesti suunnitellun myyntipuheen, alan kattavimman koulutuksen sekä valmentajan jatkuvan tuen, joiden avulla tulosta pystyt helposti tekemään. Aiempaa kokemusta et tarvitse. 😊


Asiakas saa kauttamme tuotteet alle puoleen hintaan, sekä lisäksi ilmaiseksi valitsemansa laadukkaan ja arvokkaan tilaajalahjan. Asiakkaalla on myös käytössään helppo ja maksuton asiakaspalveluportaali, sekä ilmainen toimitus suoraan kotiin. Niinpä yli 90% lehtitilauksista hoidetaankin puhelimitse.

Koulutamme valitut henkilöt etänä, kehutulla koulutusohjelmallamme, jonka voit käydä läpi oman aikataulusi mukaan kaikessa rauhassa. Työskentelyyn tarvitset vain oman tietokoneen (läppäri riittää), nettiyhteyden sekä kuulokkeet, joissa on mikrofoni. Yritys kustantaa tehtävään valituille lisenssin soittojärjestelmään.

Palkkamallimme on takuu/provisio + bonus. Tavoitepalkat menevät seuraavasti: 3-5 tuntia tekevät 300€-1500€/kk ja 7 tuntia tekevät 1000€-2500€/kk. 

Palkka kertyy myös koulutusjaksolta. Ensimmäisen kuukauden jälkeen tuntimäärää pystyy nostamaankin, jos aloittaa pienemmällä, eli katsotaan mikä on sinulle paras ratkaisu. Meillä voit oppia uutta, sekä edetä urallasi.


Takuupalkka on turvaamassa, mikäli kauppa ei heti lähdekkään käymään. Takuupalkka on 3h tekijöille 200€, 5h tekijöille 400€ ja 7h tekijöille 800€. Provisioilla ja bonuksilla mennään toki näiden summien yli reippaasti.😊

Osa-aikaisena voit tienata myös turvallisesti esimerkiksi tukien suojaosan verran vaikuttamatta tukien määrään!

Meillä tehdään tuloksekasta etätyötä kivassa porukassa, vapaaehtoisia peli-iltoja ja hauskanpitoa unohtamatta! Teemme toistaiseksi voimassaolevan yhteistyösopimuksen, joten voit ilman sitoutumista kokeilla sopiiko etätyö sinulle, irtisanoutumisaikaa ei ole.

Katso tästä video, jossa käydään tarkemmin läpi työnkuva, palkkaus yms: 

Vastaa videon katsomisen jälkeen sähköpostiin aloitusryhmäsi ja tuntimääräsi. Laita viestiin nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi, sekä aloitusryhmäsi ja tuntimääräsi.

Seuraavat aloitusryhmämme ovat:

Ma 15.7.2024

Ma 5.8.2024

Mahdollisuus myös esimerkiksi kesätyöhön, ilmoita halukkuutesi sähköpostilla.

Vastaa videon katsomisen jälkeen aloitusryhmäsi ja tuntimääräsi mahdollisimman nopeasti niin varmistat paikkasi haluamaasi ryhmään, laita viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi, aloitusryhmäsi ja tuntimääräsi. Lähetä viesti osoitteeseen: hakemukset@ikdominance.fi. Viestin otsikoksi voit laittaa "aloitus"

Voit myös vastata suoraan sähköpostiin, jossa sait tämän saman viestin, tarkasta myös roskapostikansio.