Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä: IK Dominance Oy, Y-tunnus: 3226796-5

2. Rekisterinpitäjän yhteystiedot: info(at)ikdominance.fi

3. Rekisterin nimi: IK Dominance Oy henkilötietorekisteri

4. Rekisterin tietosisältö kerätään hakemuslomakkeella, tietoihin sisältyvät henkilön etu- ja sukunimi, syntymävuosi, asuinpaikkakunta, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

5. Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteröity on oikeutettu koska tahansa muuttamaan ja/tai poistamaan osan, tai kaikki henkilötietonsa rekisteristä. Henkilötietojen muuttaminen tai poistaminen tapahtuu sähköpostitse. Lähetä sähköposti otsikolla "Henkilötietojen poisto" osoitteeseen: info(at)ikdominance.fi. Kirjoita viestiisi nimesi, syntymävuotesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Mikäli tahdot päivittää tietojasi, lähetä viesti otsikolla "Henkilötietojen muutos" ja kirjoita viestiisi vanhat tietosi, sekä uudet tiedot, jotka tahdot päivittää rekisteriin. 

6. Tietojen käsittelytapa: Sinua voidaan kontaktoida IK Dominance Oy:n, ja/tai kolmannen osapuolen toimesta sähköpostitse, ja/tai puhelimitse, kohdassa 7 osoitetun tietojen käsittelytarkoituksen puitteissa.

7. Tietojen käsittelytarkoitus: Tietoja käytetään IK Dominance Oy:n työnhakijan rekrytointiprosessissa, sekä yhteydenpidossa työsuhteen aikana. Lisäksi tietoja voidaan käyttää kolmannen osapuolen rekrytointikampanjoissa, ja/tai IK Dominance Oy:n tai kolmannen osapuolen markkinointikampanjoissa. 

Henkilötietojesi suojaaminen ja käsittelyn rajoittaminen ainoastaan tarpeelliseen on meille tärkeää. Henkilötiedot suojataan, ja henkilötiedot voidaan jakaa vain sellaisille kolmansille osapuolille, jotka huolehtivat riittävästä tietosuojasta.

8. Tietojen käsittelyaika: Säilytämme tietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty. Tietojen käsittelytarkoitus löytyy tarkemmin kohdasta 7. Tietosi poistetaan rekisteristä viimeistään 9 vuotta sen jälkeen, kun ne on rekisteriin kirjattu, ellei tietojen säilyttämiselle ole perusteltua syytä. (Kuten voimassaoleva asiakkuus- ja/tai työsuhde rekisterinpitäjän kanssa). Voit koska tahansa poistaa tietosi rekisteristä, ohjeet löytyy kohdasta 5.